Zes tips die niet helpen tegen de warmte

1. Wat te doen als je fret niet van Game of Thrones houdt?
Je kent dat wel. Zit je lekker met een zak chips en een glaasje prik op de bank, klaar om de laatste afleveringen van Game of Thrones te kijken, begint je fret te zeuren dat hij het een kutserie vindt. Wat doe je dan? Ga je met hem in gesprek? Probeer je duidelijk te krijgen waarom hij het een vervelende serie vindt? Wij raden je aan om dat niet te doen omdat fretten niet voor rede vatbaar zijn en gewoon The Sopranos of een verzamel-cd van Queen op te zetten.

2. Je hebt een derde afspraakje met topmodel Lonneke Engel maar ze blijkt een paardenmeisje. Neuk je toch met haar?
Tijdens het derde afspraakje eten jullie een vegetarische pasta en vertelt ze uitvoerig over haar voorliefde voor paarden. Natuurlijk neuk je haar daarna gewoon, ze is nog altijd een lekker wijf.

3. Naast je in de auto zit een actrice die in de jaren ’90 in een serie over strandwachten speelde maar je weet niet meer welke. Welke twee liedjes van Bløf kun je dan het beste opzetten?
De eerste is een no-brainer: ‘Blauwe ruis’. Daar hoef ik verder niet op in te gaan. De tweede is wat lastiger. ‘Liefs uit London’ niet en ook ‘Hier aan de kust, de Zeeuwse kust’, zou de stemming weleens negatief kunnen beïnvloeden. ‘Holliday in Spain’ misschien? Met de Counting Crows? Nee. ‘Harder dan ik hebben kan’ is natuurlijk de beste tweede optie.

4. Bob de Jong stopt na dit seizoen met schaatsen.

5. Je moeder droomt al de hele week over een Thaise Transseksueel. Welke badschuim kun je dan nog gebruiken?
Ik raad eigenlijk altijd Badedas aan. Gewoon die groene. Maar in deze precaire situatie raad ik Kruitvat Huismerk aan. Die roze. Jasmijn is dat geloof ik.

6. Een staatsgreep in Oostenrijk zou de schuldencrisis in Griekenland op kunnen lossen. Welke RTL-Boulevardpresentator moeten we sturen?
Gelukkig is Beau van Erven Dorens na de zomer weer terug bij Boulevard en hoewel ik graag Daphne Deckers of Froukje de Both zou sturen, en ook de mogelijkheid om Albert Verlinde nooit meer terug te zien aanlokkelijk is, kies ik toch voor Jan Kooijman.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *